View Single Post
Staro 06.03.2022., 21:29   #586
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor vacs Pregled postova
Udi u developer options i pod background process limit stavi at most 4 processes...pa vidi hoce ti pomoci
Probat cu, ali problem se pojavi tek nakon dan dva, no mislim da ta opcija ubija procese ako. je vise od. 4, znaci obrnuto od onog sto meni treba, osim ako nije realme limitirao na 2
Citiraj:
Autor BojanZD Pregled postova
Tebi ne treba mob, tebi treba mjesec dana godišnjeg BEZ mobitela!!
Apsolutno se slazem i prihvacam odma od sutra ako treba
Citiraj:
Autor Pentel33 Pregled postova
Kakve veze dijete ima s punjenjem mobitela? Nepotrebna patetika.
Ispada da moraš imati telefon u ruci 24h na dan, a utičnica ti je nedostupna, ne znam samo kako si živio prije nego si nabavio taj Realme s jakim punjačem.

A i ne kužim logiku žurit napunit mobitel jer nemaš vremena i onda to neprocjenjivo vrijeme gubit na bugovit telefon, koji ima hrpu problema i svaka druga stvar ne radi kako treba pa treba proučivat online te probleme i pisat po forumu o njima.
Dakle, ne gubiš ti vrijeme na punjenje nego na neispravan telefon.

Nevermind, koristi šta hoćeš i dalje i slobodno kukaj i dalje.
Vidit ces kad budeš ima dite, dobar je dan kad se mozes opustit na wc školjci
Punjac ne nosim sa sobom nigdje jer sam sklon zaboravljanju stvari.
Prije sam nosio powerbank sa sobom i imao auto punjac, koji bi u sat vremena napunili manje nego ovo u 15 minuta.

Preporuci mi mobitel koji ce imat brzo punjenje (cca 50% u pola sata) i da ce radit brzo, bez ozbiljnih bugova, amoled, pristojan SoC, idealno bez rupe u ekranu za normalnu cijenu(do 500 eur) kamere su mi nebitne a lipo bi bilo da ima 3.5mm, i ja cu ga kupiti. Ako mi nebude valja otkupi ga od mene. Ja ga nisam uspio nac, realme mi se činio ko dobar izbor, nije bio, samo zbog sustava, hardwareski odlican. Zato cekam ili update na Realme 3.0 u nadi da ce popraviti bugove, ako ne 99% idem na Oppo Find X5 Lite koji bi isto trebao uskoro izaci, oce li biti dobar? Iskreno se nadam da oce. Drugu nadu polazem u Nothing Phone, kazu da ce ga najaviti sada u 3. mjesec.

OP5T je bio izvrsan mobitel u svoje vrijeme, rutwla brz, bez posebnih bugova ali sad je vec ostario, zastajkuje, nema vise updatea (sta mi i ne smeta toliko), slabo rama.
OuttaControl je online   Reply With Quote