View Single Post
Staro 05.03.2022., 21:52   #1346
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Dvije crtice od danas:

1) Kod Heinzlove, SF scenarij prolaska kroz zavoj iz Zvonimirove, gdje pocinje Furnir. Skrenem znatno ispod 10, sve cisto nema ljudi, odjednom mi straznji kotac i pola romobila zadrifta, zadrzim putanju, ali je bilo na rubu ravnoteze. Stanem, odem nazad, da vidim kakvo ulje, kakva tekucina, sto me je tako blesavo zamalo izbacilo. Kad tamo (!) mahuna, velika mahuna, izgazena, puna soka, poput kore od banane skliska, na milimetar straznjim kotacem uletio na istu, te izgubio podlogu. Svasta.

2) Vozim nekoliko danas Xiaomi u autu, zaboravio dopuniti, te sam prvi put dozivio ponasanje s gotovo praznim baterijama. Shvatio na kilometar dalje, nakon sto je izvadjen iz auta u voznji, da sam na ispod 15%. Zabunom okrenuo na sport i s dvije-tri akceleracije, dusu sam izvukao. Cim je dosao na 9% vise nije bio upotrebljiv. Kvazi rekuperacija, pali/gasi, dobijes dvadesetak metara, pa se pocne tresti. Pa ponovo kratka pauza, pa novih dvadesetak metara i dalje ga nisam htio muciti. Odsetao tu malu razdaljinu.

...
Visage je offline   Reply With Quote