View Single Post
Staro 05.03.2022., 18:33   #15619
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Jel mu trebam na imdb-u dati slabu ocjenu ako me tematika ne interesira? Masi odličnih filmova gdje treba malo uključiti mozak je ocjena niska jer su ljudi odustali na pola i dali ocjenu 1, jer eto, očekivali su nešto sasvim drugo.

Idiotski mi je da se nakačim na ocjenjivanje filmova koje ne razumijem, ili ih ne shvaćam jer mi se u tom trenutku gleda nešto laganije.

Al samo ti pričaš o tome "tematika me ne interesira" "filmovi koje ne razumijemo" "ne shvaćamo". Nitko drugi ovdje o tome ne priča.

Film je jednostavno LOŠ i tjt. Obožavam sci-fi filmove i ima ih stvarno jako malo, ali ja ispod ocjene 7 nisam pogledao sci-fi film da valja. Shvaćam ih, interesiraju me, razumijem ih, ali su LOŠI.

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Zamisli, krene gledati seriju koja u međuvremenu izgubi na rejtingu, a njemu se sviđa. Momentalno upada u petlju bez logičkog uvjeta i čini samoubojstvo

Pa i ne baš. Sam ću to skužit. Npr. Raised by Wolves, odlično počne, baš tjera da gledam dalje, kasnije kenja, ono totalno nebo i zemlja početak i kraj sezone. Ne gledam više. Vrlo jednostavno. Ako je nešto bilo loše ocjenjeno na početku, a kasnije ima bolju ocjenu, ok, možda su loše počeli, ali izgleda da su se popravili pa ću dati šansu.