View Single Post
Staro 05.03.2022., 17:32   #15609
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Dakle, ti gledaš filmove s liste najboljih po imdb-u, bez da te uopće interesira žanr ili o čemu se u filmu radi...samo da bi pogledao "najbolje".

Otvorio sam upravo popis (https://www.imdb.com/chart/top) da vidim što sam pogledao i koji su moji dojmovi koji se ne slažu s tim...

#2 Godfather i #4 Godfather II

Pogledao oba, tematika koja mi ni najmanje nije zanimljiva
Subjektivna ocjena - 6

#5 12 Angry Men - nisam gledao niti budem. Prestaro da bi me interesiralo i 60-ak godina nakon izlaska je ipak prekasno da bi bilo ocjenjivano. Tu je na listi, zanima me koliko bi mu dali da ga danas prvi put pogledate. Isto vrijedi i za #21 It's a Wonderful Life i #20 Seven Samurai

#7, #9 i #14 - Lord of The Rings - tematika koja me apsolutno ne zanima dok je cura veliki fan, pa sam morao pogledati
Subjektivna ocjena - 2

#17 - Goodfellas - isto kao i za Kumove ranije

Ne znam jel mogu više iskarikirati da shvatiš da nismo svi isti, nemamo iste interese i da svatko neki film shvati drugačije, kao što je slučaj i s ostalim umjetnostima. Ne moraš se voditi ocjenama, puno toga kvalitetnog prođe ispod imdb radara.

Visoka ocjena će mi ga možda staviti na radar, da vidim što je većini toliko dobro, ali ništa više od toga.

Daleko je više toga na pozicijama 100-200 koje bi stavio u top 10, iskreno.
Ma sve može, ali davati kumu ocjenu 6, pa za takve stvari treba dobivati permaban Još samo čekam da netko uleti sa "2001 Odiseja u svemiru je prosječan film s tematikom koja je možda bila zanimljiva prije pedesetak godina".
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote