View Single Post
Staro 05.03.2022., 16:42   #15604
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Recimo, ja tamo dajem 10 ili 1, nekad dam 9. Uglavnom ako sam uzivao dam 10, ako mi nesto malo zasmetalo ali sam dalje uzivao dam 9. Ako prekinem seriju dam 1. Steta sto nema ocjena od 100 do 1, mislim da bi onda to ocjenjivanje imalo veceg smisla jer bi se lakse isfiltriralo sranje.

Slazem se s tvojim pogledati tko glumi i tako to, ali ja kad vidim poznatog glumca i malu ocjenu odmah znam da nesto debelo ne stima, i u velikom postotku to je istina. Slicna stvar vrijedi kad recimo neki film ima visoku ocjenu, imam sad nedavni primjer gdje sam opali 1, west side story, da razumijem, to je musical, ne volim to heneralno, poceo gledati jer je IMDB imao veliku ocjenu, Spilberg ak se ne varam, i ono nakon 20 minuta opalio 1 i ugasio.

Odmah da usporedim, la La Land opalio 10, isto musical, ali taj mi je legao, i to jako. Uglavnom kao sto kazes da se nemozes povoditi samo ocjenom na IMDB, ali da je dobra za filtraciju je, eto zato i pisem ovdje za taj From, jer tema serije mi zanimljiva, ima taj glumac, Sci Fi je, sto je inace problem, rijetko koja Sci Fi serija ide preko 8, i to s razlogom, i vidim dobre reviewe ovdje, ali cekam zbog ocjene jer mi nesto smrdi...

Sjetio se jos jednog primjera: umbrela Academy, gledao sam cak do 7me epizode... inace sad sjedi na 8/10, ja sam inace jos rigorozniji i cak ove sa 8.0 preispitujem. Pa onda Doom Patrol, sjedi na 7.9/10, isto prekinuo nedgje pred sam kraj...