Tema: Koji UPS
View Single Post
Staro 05.03.2022., 13:17   #361
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor markotornic Pregled postova
Ja sam tu vec napiso da sam imao Cyberpower i sve je ok dok ima struje. Cak i test prodje ok ali kad nestane struje gotovo odmah crkne. Nakon sto mi je NAS nakoliko puta javio da se ponovo spojio isao gledati sto je. Naravno baterija u banani ali CP nista ne signalizira, dapace. Uglavnom na CP nema indikacije da je baterija losa. Presao na APC. Nakon cca 3 god javi se on u pol 3 ujutro sa bipanjem. Crkla baterija. Napravio par testova za svaki slucaj i soft kaze baterija la'papa. Kod CP mi je soft javio da je sve ok. Sutra kupio drugu i deri Misko. Nece CP vise u moju butigu.
Mislim da to nije do Cyberpowera nego do baterija.
Čini mi se čak da CP uopće ne radi svoje baterije nego stavljaju nečije, a oni su samo elektronika, kućište i softver.

Ja sam 2015-e uzeo prvog CP-a, 1500VA.
Nedugo nakon njega još jednog od 1300VA.

Ovaj od 1500VA još danas ima original baterije koje mogu izdržati koju minutu (TV+prijamnik+hifi linija).

Ovom od 1300VA sam prije 2 godine mijenjao baterije jer doslovno nije mogao izdržati ni sekundu bez struje. Kupio neke baš za UPS u Chipoteke, i još uvijek drže dobro...

Tako da, kažem, APC je možda nešto kvalitetniji, ali mislim da se sve svodi na lutriju kakve ćeš baterije dobiti.
Neo-ST je offline   Reply With Quote