04.03.2022., 22:25
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor Visage
Eh, da,
zaboravio spomenuti, ne znam jel ima takvih gotovina po webu, ili nesto na tome tragu. Na IRB-u, prije dva tjedna, otvorio prijatelj jednu veliku kutiju, velicina auto kljuceva. Drvena ploca, rekao bih hrast luznjak, na njoj plocica koju je napisao elektricar koji je tada odrzavao instalacije na institutu, veli oznaka 1979.
Zaboravio uslikati, kako to lijepo izgleda. Napravio je rupice za svaki borer. Od velicine cackalice do najvecih za zid/drvo. Pa ispod svakog napisana specifikacija. Kako se lijepo uzimaju/vracaju, kao u apoteci slozeno. A na sve ide stakleni pokrov kockasti, kao kad poklapas tortu. Covjek je stvarno dao truda.
Znam da je lakse i manje uzima mjesta drzati u malim eutijima ili kutijicama, ali stvano ne bih zalio da imam slicnu kutiju za borere, koja uzima vise mjesta, za vrhunsku urednost i preciznost drzanja.
...
|
Svasta sam probao, preslozio sam svoju radionu do sada minimalno 200 puta, Najbolje rijesenje koje sam nasao su koferi iz Metroa (mislim da su pod imenom Mano) pravi ih turska firma i za tih smijesnih 40-tak kuna vrijedi do zadnje lipe, Svaki prozorcic upada u svoj zljeb dolje i sarafi/boreri se ne mijesaju.
Imam par kutija slozenih Elektrika/Busenje/Knauf/Iveral ... Tematski su poslagane i kad god ti nesto treba tocno znas da sve unutri imas. Nema mi mrzeg nego kad imam 6 kutija otvoreno i jos uvijek trazim. A kad imas sve slozeno na polici cim ga jednom izneses van "lapapa" rijetko se kad vrati.
EDIT: https://www.mano.com.tr/
Zadnje izmijenjeno od: fre@k. 04.03.2022. u 22:35.
|
|
|