Citiraj:
Autor nick praskaton
Glasovno temperaturu namjestat i smjer puhanja, daj molim te… ako je tebi to prakticnije od stisnit gumb…

|
Slažem se. Prvo trebaš reć nešto za aktivaciju. Kod VW-a doslovno moraš reć Hello Volkswagen (ne reagira na "Hello VW") i nema mogućnosti izmjene toga.
Zadnja Garminova navigacija je imala mogućnost programiranja riječi koja aktivira govorne naredbe pa je tako reagirala na "vozi miško". Ne znam jel to stvarno tako teško implementirati u aute.
BMW ima Hello BMW, što je kraće, ali isto nema mogućnost promjene.
I od trenutka kad to kažeš, prođe i do 5 sekundi na VW-u, 2-3 na BMW-u, pa dok mu daš novu naredbu i pod uvjetom da ju je ispravno shvatio, još par sekundi dok odradi što želiš...17 puta okrenem potenciometar ili pritisnem fizičku tipku
Možda je nekome nebitno, ali ako s vanjske temperature od nekih 5 stupnjeva uđem u tunel u kojem je 15 (a takav mi je svaki radni dan kroz zimu), zamagle mi se i retrovizori i stakla u roku keks.
Dok glasovnom naredbom riješim puhanje na prozor i grijanje retrovizora da vidim bilo što ispred i oko sebe, već sam u zidu ili autu u drugom smjeru, jer je em usko, em zavojito i na dnevnoj bazi zaobilazimo retrovizore
Tko svakodnevno radi gužvu...auti izašli unazad godinu-dvije koji imaju touchscreen kontrole. Uspore ili se zaustave dok ne riješe to kroz menije ili nađu tipke. Svaki božji dan.
Čisto ilustracije radi...