Citiraj:
Autor tomek@vz
Ovak nekaj mene osobno recimo veseli - kad vidim da ima i dalje ekipe koji su zagrijani za nesto zbog samog posla a ne love.
|
Je, velim, mozda sam ja imal srece s ekipom, al generalno svi moji kolege vole ono kaj rade, nemre se to sakrit.
Kaj se faksa tice ne znam, nemrem rec da mi nije nis pomogao i da nisam tam nista naucio kad jesam. Al nije me sigurno naucio dovoljno i mislim da nijedan faks ni nece da dodjes na razgovor za posao i jednostavno samo prodjes.
Treba odraditi drugi dio, koji zahtjeva samostalan rad, puno samostalnog rada, to je studiranje. Nazalost ja taj drugi dio nisam kvalitetno odradio tokom faksa, najvise jer sam stalno radio po student servisu umjesto se koncentrirao na studij i posvetio vrijeme tome.
Ima iznimaka naravno, neki ljudi imaju klik al to je stvarno rijetkost. Ja sam bas puno ispitivao i jos uvijek ispitujem starije kolege na poslu, puno iskusnije od mene. Imamo 1 osobu koja ima taj klik, cudan lik, rekli bi neki genije, arhitekt nam je... ali mi ostali... svima je trebalo puno sati, dana noci, meni godina ucenja da bi dosli do neke zahvalne razine... i onda kad pocnes kuzit te osnove skuzis kak si zapravo na samom pocetku, a potrosio si vec XYZ vremena... Al ono sto ne kuzis je sto si vec u tom trenutku jako konkurentan na trzistu rada i sigurno spadas u dio ljudi koji spadaju u IT. Nevjerojatno je zapravo koliko ljudi (barem kod nas) se lose sluze racunalom.
Citiraj:
Autor segregator
Ista stvar
(osim što sam počeo par godina ranije)
|
Bas mi je zao eto, ja sam dojma da je u IT generalno dobra atmosfera. Nisam se nikada do sada osjecao pod nekim velikim pritiskom.