Tema: Automobili
View Single Post
Staro 02.03.2022., 17:59   #60074
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Nisam dugo, ali mi zanimljiva tematika jer je riječ o drljama koje se isplati uzeti još neko vrijeme...... a s tim imam iskustva. Ne samo po pitanju auta, bome jedino mogu reći - valja

Nego, vjerni prijatelj accent 2nd redizajn nakon 18 godina brutalno zahvalnog služenja je proslijeđen prijatelju kojemu je trebao drugi auto. Naravno, kad je njegov uzela koristiti ljepša polovica.

Ok, mjesec i pol pred registraciju je bio, no prodao sam ga za 4500 kuna. Nema klime, nema ABSa, nema tetu pričalicu iz konzole, BT, ma jednostavnije je reći - ima vozačev zračni i servo.
No zdrav, servisiran, prošao tehnički bez najmanjeg problema/prigovora.

Za novog vozača, koji želi naučiti voziti i ne imati sranja s troškovima tih prvih godinu dana dvije, osobno bi tako nešto ganjao.

Sada se vozi 2.0tcdi C-max, 2007. godište i ok, ovo je krstarica za autoput. Na 191cm kad potregneš autoputem divota, kada po gradu imam pregled jer si na povišenome, sasvim druga kategorija auta.

Plaćen 3100 eura, no cijena dijelova je ono....... hm! Nosač motora sa full popustom u Intercarsu jer radi frend tamo - 100 eura, prednji diskovi i pločice nekih 1200 kuna i tako........

No što je netko gore rekao, radije ostaviti barem par tisuća kuna za ovakve troškove. Mogao sam ići i na novija godišta po pitanju max budgeta, no upravo popravci - ulaganja, plus android 9" kupio-najebao se-radi, plus Focalovi zvučnici i još đinđa.... ali možda sve ovisi, ja ovoga opet planiram ko Accenta imati, sve dok se meni isplati, tj ne zamjeri mi se toliko da ode za pošto-poto.

Danas jest malo zeznutije gledat aute, sve nešto cijene podivljale, no osobno ove gradske autiće..... nisam bio nikada fan, ne možeš ništa s njim prevest, najčešće slabo i osjećaš tih 60 konja da kad su bili novi su bili slabi za klimu, pa kreneš ga vrtiti jer je uzbrdica, pa krene pit ko 120 konja.......

Sonata nije baš jeftin auto. Lantra/Elantra prije preporuka, po pitanju prostranosti, a opet zahvalnosti jer košta meh, i jer se ne kvari tako lako.

Burko je offline   Reply With Quote