View Single Post
Staro 01.03.2022., 21:08   #569
James Dean
Banned

Datum registracije: Dec 2020
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Lakše mi je ovako: Valja mu brzina punjenja. To je više manje to

-Automatic Brightness ne zna kad je sumrak kad je noć, uvik mu je noć i previše zatamni
-Ne ubija aplikacije u pozadini, masakrira ih, cim se tabaš iz nje masakrira je skorz, pola aplikacija ne radi ocekivano zbog toga(teamviewer odma ubije konekciju, iako ostavi sliku u memoriji), za svaku ponaosob u settings moraš namjestiti da ne ubija tj. allow background
-Dopušta zaključati samo 7 aplikacija
-Neke aplikacije se čudno ponašaju(anydesk npr. ne može pronaći nearby devices, a na 5T to radi uredno)
-Ne dolaze push notifikacije za neke aplikacije (telegram npr.), zato drzim 5T idalje upaljen
-Loš Screen On time - u rangu sa OP5T sa 3300mah kad ugasiš Battery management gluposti, a opet ne radi dobro, dopunjavam ga svaki dan, srecom to je brzo
-Always On Display je Sometimes On Display, nekad radi nekad ne
-Fingerprint senzor nekad zamrzne, treba 10tak puta pritisnuti da skuzi da pritisces
-Kada se ekran ugasi, ne puni sa OnePlus punjačem, dok je ekran uplljen puni i to brzo...
-Bug kad se smanji ekran pa ga ne mozes povecat bez gašenja moba
- kad sam ga uzeo notifikacije nisu radile na WhatsAppu, nasao neko workaround riješenje na forumu od OnePlusa
-App switcher mi je crka par puta, kaze app not found, restart pomaže
-Launcher je promptno zamjenjen sa Nova Launcherom.
-Galerija isto zamjenjena sa nekom placenom sa gstorea
-Settngsi lose organizirani, iskljucivao sam Spellcheck jedno sat vremena
-Ne daju sarkit rupu od kamere (da tu bude permanentni notification bar)
-Screen on time krivo računa, u 4 popodne kaže 4 sata u 6 popodne kaže 3 sata SoT zamjenjeno sa AccuBattery
-DND se pali sam od sebe u autu, to sam nasao rjesenje od nekog spanjolca sa realme foruma zakopano negdi duboko duboko u OS
-Flashlight mozes upalit samo sa V black screen potezom, koji se pali u džepu redovno sam od sebe. V ne gasi nego ponovo upali upaljeni flashlight
-120 hz češće ne radi nego radi kome je bitno, meni nije, vako i nako je iskljucen i stavljan na 60
-ako ti je bitno kamera je naaaah, previse opiči boje, izgleda wau dok ne vidiš da ti je dite narančaste boje kože i onda bude wtf
-sporo pali kameru, u OP5T si u kameri za manje od sekunde (double tap powerbutton), ovaj ima neki isto brzi mod al otvori neki street, pa onda moras izlazit iz toga pa dok udjes u video, vec proslo.

Ima jos stvari ali sam pozaboravlja.
Ovo se meni događa na Relame 8. Uopće ne zatvara app pa moraš jednu po jednu.

Dosta bugova baš me zanima jel bu 3.0 kaj rešil od toga.
James Dean je offline   Reply With Quote