Lakše mi je ovako: Valja mu brzina punjenja. To je više manje to
-Automatic Brightness ne zna kad je sumrak kad je noć, uvik mu je noć i previše zatamni
-Ne ubija aplikacije u pozadini, masakrira ih, cim se tabaš iz nje masakrira je skorz, pola aplikacija ne radi ocekivano zbog toga(teamviewer odma ubije konekciju, iako ostavi sliku u memoriji), za svaku ponaosob u settings moraš namjestiti da ne ubija tj. allow background
-Dopušta zaključati samo 7 aplikacija
-Neke aplikacije se čudno ponašaju(anydesk npr. ne može pronaći nearby devices, a na 5T to radi uredno)
-Ne dolaze push notifikacije za neke aplikacije (telegram npr.), zato drzim 5T idalje upaljen
-Loš Screen On time - u rangu sa OP5T sa 3300mah kad ugasiš Battery management gluposti, a opet ne radi dobro, dopunjavam ga svaki dan, srecom to je brzo
-Always On Display je Sometimes On Display, nekad radi nekad ne
-Fingerprint senzor nekad zamrzne, treba 10tak puta pritisnuti da skuzi da pritisces
-Kada se ekran ugasi, ne puni sa OnePlus punjačem, dok je ekran uplljen puni i to brzo...
-Bug kad se smanji ekran pa ga ne mozes povecat
bez gašenja moba
- kad sam ga uzeo notifikacije nisu radile na WhatsAppu, nasao neko workaround riješenje na forumu od OnePlusa
-App switcher mi je crka par puta, kaze app not found, restart pomaže
-Launcher je promptno zamjenjen sa Nova Launcherom.
-Galerija isto zamjenjena sa nekom placenom sa gstorea
-Settngsi lose organizirani, iskljucivao sam Spellcheck jedno sat vremena
-Ne daju sarkit rupu od kamere (da tu bude permanentni notification bar)
-Screen on time krivo računa, u 4 popodne kaže 4 sata u 6 popodne kaže 3 sata SoT

zamjenjeno sa AccuBattery
-DND se pali sam od sebe u autu, to sam nasao rjesenje od nekog spanjolca sa realme foruma zakopano negdi duboko duboko u OS
-Flashlight mozes upalit samo sa V black screen potezom, koji se pali u džepu redovno sam od sebe. V ne gasi nego ponovo upali upaljeni flashlight
-120 hz češće ne radi nego radi kome je bitno, meni nije, vako i nako je iskljucen i stavljan na 60
-ako ti je bitno kamera je naaaah, previse opiči boje, izgleda wau dok ne vidiš da ti je dite narančaste boje kože i onda bude wtf
-sporo pali kameru, u OP5T si u kameri za manje od sekunde (double tap powerbutton), ovaj ima neki isto brzi mod al otvori neki street, pa onda moras izlazit iz toga pa dok udjes u video, vec proslo.
Ima jos stvari ali sam pozaboravlja.