@Fanatik,
idem na poruke odgovoriti, samo da pitam u temi, mozda jos kome bude korisno.
1) Kad se jako dugacki sarafi deformiraju glavom, pa ih moras cupati, pa klijestima okretati. Jer odvijaci ne pomazu, nemaju cime polugu napraviti. Na tom tragu, postoji li nesto "stezno navojno", tipa, da recimo, kao s klijestima moze stegnuti i tako stegnuti onda izvrtiti do izlaska. Jer dugacke sarafe je sporo tako rucno vrtiti. Postoji li uopce takav nastavak? Zamisljam ga kao glava tehnicke olovke, koja uhvati takav saraf i onda ga odvijacem vrtis.
2) Imas li neki preporuku na Aliji, za nesto brusno sto se stavlja na odvijac/busilicu?
Znaci nastavak kad nesto cistis, recimo keramika, pa mozes abrazivno tretirati?
Vidim da su kod nas hit, polirke za auto, nastavci za odvijac/busilicu.
Citiraj:
Autor 2 die 4
Resume moje avanture u potrazi za 2 komada zlatnog spreja. Jučer prošao 5 Lidlota na zapadu grada i u dva različita pronašao zadnja dva zlatna, u jednom nije bilo ničega, a u ostalima je bilo i sivih i bijelih.¨Ja ću si čelićne felge s time roknuti da budem u trendu sa vremenom 
|
Ubuduce samo nazoves podrsku i pitas da ti izlistaju, gdje ima najvise na stanju. Tako sam zvrcnuo i nasao u Ilici, drugi dan zlatnu. Ali, bilo ih je svega nekoliko.
Ne znam temperaturno koliko je to postojano, pa javi kako ti je ispalo na felgama. Sebi sam uzeo za 4 solar Cherry tipkovnice, kojima su maske malo pigmentirale metalik sivom originalnom bojom, pa rekoh, umjesto 3M Dimage folije koje inace stavim, da vidim kako ce zlatna ispasti.
Danas zaostale police vracao na zidove, uopce nisam htio Drillka uzimati, ali mi je bio pri ruci, jer mu je glava za busenje bila stavljena. Ponovo 6 x 8 tipni, izbusio kao od sale. Sarafe zakucao u sekundi. Meni se vec isplatio u manje od dva tjedna koristenja.
...