View Single Post
Staro 13.02.2006., 12:44   #2053
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Originally posted by MisterM
Otiđi na servere www.bloody-dogs.de - imas rifle only, tdm i ctf koji ja osobno stalno igram. čitera ko dreka ali ne uvijek. Nekad se skupi ekipa stvarno dobrih igrača pa je to onda super. Makar i sa čiterima možeš nakraj - jučer sa u Lenjingradu ko švabo popizdio kak su me dvojica skidali sa aimbotom ono opali me iza ugla ili opali neka tri metra iza tebe a headshoot ali u tomtrenutku je bilo 3 prema 0 za nas i ja im napišem - hebeni luzeri kad vas uništavamo sa svim vašim čitevima i ppsh-ovima Onda su počeli mene naganjat a zvršilo je 5 prema 0 za nas. Hoču reč da ak mogu rasturati u igri punoj čitera kaj bu tek bilo kad izađe PB:clap: A i dosta se nasmijem raznim pizdarijama. I da nebu te niko banal jedino nesmeš stajati na mjestu duže od 10-15 sekundi. Onda te igra automatski izbaci u spectatore pa moraš opet ulazit . I da za kraj - kad navale poljaci bježi - robocop, terminator u svim verzijama i rambo su drek za njih - pumperica i headshoot preko cijele mape.: suicide : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
ti si s se previše uživio u to

smanji malo