View Single Post
Staro 23.02.2022., 18:54   #1303
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Imao sam nekih problema sa HG8145V5 ruterom, naime imam dva STB-a doma i svako malo mi je bacalo grešku HALError:55,ExtraError:2 na dosta programa. Prvo bude da na jednom STBu se problem dešava dok na drugom radi sve pa onda nakon X vremena na tom di nije radilo proradi, al na drugom na kojem je sve radilo se problem pojavi. I neki dan oni neš prčakali remote i opet isto. I danas došao tehničar i izmjenio mi ruter sa istim samo novim makar je i moj bio nov, ali doduše star već 2 god. koliko imam optiku. I zasad par sati već sve uredno radi. Ono šta sam uočio u konfama od ruter je da ovaj ruter ima noviju verziju softvera gore i sad mi je puno manji CPU i Memory usage sa identičnim postavkama.
Ono šta mi nije mi jasno šta se nije mogao flešat taj novi firmware na stari moj ruter i možda bi popravilo problem...

EDIT:
Opet mi se jučer problem desio na jednom risiveru pa sam ih opet kontaktirao i kažu da ako danas se isto desi da ih opet nazovem jer kao još uvijek prate multitasking moje mreže pa će se još nešto podešavat. I dođem s posla ruter resetiran, sad ne znam jesu nešto radili po njemu pa ga zbog toga resetirali ili su mislili da će reset riješiti problem jer sam ga dobio prije 3 dana novi out of the box resetiran.

EDIT2:
Danas su me zvali ujutro da su radili nešto na multitaskingu mreže da je bilo nekih grešaka te da su sada ispravljene i da bi kao trebalo biti popravljeno. Pa sad pratim, trebalo bi bar par dana proći da vidim da li se problem i dalje javlja.
Pola mjeseca problem riješavaju, ali moram priznat da me i obaviještavaju često i stvarno brzo rade da otklone problem, doduše ovo je baš kod mene bio neki specifični kažu i da se ovo obično dešava na koaksijalcima, a kod mene je optika u pitanju.

EDIT3:
Već treći dan testiram pokušavam manifestirat problem, no slika je uvijek tu na oba STB-a, znači da su izgleda popravili problem. Pa eto da i pohvalim s obzirom na sve.

EDIT4:
Prošlo je tjedan dana još uvijek sve uredno radi.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 06.03.2022. u 01:05.
Thermaltake je offline   Reply With Quote