View Single Post
Staro 23.02.2022., 10:43   #3049
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor keyser_s()ze Pregled postova
Kad čovjek malo duže prati ovu temu, kroz neki period trebalo bi negdje možda osmislit/napravit neki keyb meetup... Svašta bi se tu moglo vidjet, premda smo selendra (o hrvatskoj govorim, da ne bi bilo zabune).
Ja sam za iako nemam (pre)veliku kolekciju.

Citiraj:
Autor grizli1 Pregled postova
Upravo mi je stigla Keychron k10 hotswap s brown switchevima. sad se treba naviknut sa velikog entera na mali. Naša slova mi ne fale na njoj ali za sad se treba naviknut na drugačiji layout malog entera i slova ž ali doći će i to na svoje.
Za sad je spojena na žicu ali uskoro bi trebao i BT dongle s ali-a doći pa ide uparivanje i sa desktopom i laptopom i TV-om.

Tipkovnica je naručena tokom kinekse nove godine tako da nije poslana do 8.2, 18.2 je bila u lokalnom skladištu ali se potrefio vikend tako da je sad stigla DPD-om bez ikakvih davanja
Ovo je dobro za znati, i nisi jedini koji je prosao bez davanja, ocito imaju nekakvu caku. Sad ako ti switchevi dopizde, sto se izbora tice samo je nebo granica. Moja K6 vise ne lici na sebe

Citiraj:
Autor jucca Pregled postova
Ovo sam uzeo. G815

A akciji u Linksa:

https://www.links.hr/hr/tipkovnica-l...crna-101200447

Jesam li se zahebo?
Mislio dam sa bar nesto znam o tipkovnicama, dok nisam usao u ovaj thread ��

Sent from my SM-G986B using Tapatalk

Nisi se zajebao ako tipkovnica ima sve sto tebi treba (dijakriticki znakovi, ISO, lightshow). Ako si mogao bez hr znakova ali veliki enter, ducky je svakako bio bolji izbor. Stignes jos vratiti ako si uzeo online.
JuiceBox je offline   Reply With Quote