Citiraj:
Autor fanATIk
Parkside:
Ekscentrična brusilica - nije jedna vrata uspjela obrusit, crkla. Vratio dobio pare. Smeće.
imam ju 3 ogdine dosta radila - radi i danas - odlična
Vibraciona brusilica - nova, posudio nećaki, ona brusila ploču nekog stolića, radila pol sata i crkla. Zato što je njoj crkla, ona otišla u lidl i nije bilo vibracione i kupila mi ekscentričnu. Rekao joj nek je zadrži. Smeće.
imam ju oko 2 godine nije puno radila - radi i danas
Akica klasična iz 2018. - eno radi dan danas, kad me neko pita za posudit, dam mu nju, inače skuplja prašilnu. Inače, ta se bog i bogme našarafila šarafa. Dobro složena.
kupio ju 2016, radi odlično, baterija drži.
Dakle, po mojim saznanjima, malo mi je tu previše faličnih primjeraka i to samo na mom primjeru da bi mogli reć da Parkside ima kontrolu kvalitete.
.
|
dodajem:
- kutna brusilica 125 - naradila se dosta za amatera - radi i danas. odlična..
stolni cirkular - vratio jer graničnik se pomiće pa rez bježi - neprecizno napravljeno.
ručniu cirkular - radi odlično.
obična bušilica 220V - nije nešto pretjerano radila, imam još 2 komada drugih ali radi, zamjeram "iskrivljenu" osovnu glave (malo) pa sa borerom od 4mm napravi rupu 4,5 mm. nisam odma primjetio pa nisam reklamirao. za povremeni rad odlična jer je lagana i tiha
e sad, jesi ti takav baksuz ili koristipš amaterski alat za profi ili poluprofi uvjte ne znam. znam da meni niš nij crklo.
Citiraj:
Autor dadoremix
bio danas u lidari nakon 2mj revolta
ima alata u Vž-u i ČK-u na bacanje
crne akice, kolica na kat pune i nitko ne uzima
pa kako to ?
|
imaju totalno nesposobne nabavne menađere...ne poznaju područje za koje naručuju broj komada. u petrinji četvrtkom navala i skoro tučnjava za alat i još neke stvari za djecu jer dođe malo tako da većine toga u subotu više nema. jednom sam naišao kad su bile neke "wanna be glavešine" i svi redom govorili tešku regionalnu ekavicu što samo potvrđuje moje izjave da nemaju pojima šta naručuju zak oje lokacije.