Tema: Automobili
View Single Post
Staro 21.02.2022., 15:46   #59942
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Uvijek sam preferirao da ja nabavim dijelove i onda fino kod majstora s listom i pitam quanto costa..

Jednom sam išao na povjerenje...recimo da sam preplatio malo s nekim "čudnim" kvarovima. No ok nauči čovjek s godinama

Nego scena danas malo smiješna barem meni.

Parking Vinogradska bolnica skroz gore na rubnjaku žena sparkirana u nekom BWM X nešto (stariji model).

Veli ona, Dobar dan gospon imam problem. Kaj je bilo? Znate ručnu nemrem spustiti.

Reko ok ajde izbaci iz brzine stisni kočnicu i malo gore pa dolje i ne ide. Ok ajde izađi van iz auta

Sjednem i ok ajde ručna ne ide baš lako dolje ali jebote ne drži ok na prvom ali na drugom i trećem zubu ne drži niti malo.

Velim teti da mora ASAP s tim kod servisera jer joj ručna ne drži kak spada. I ok sad gleda mene žena ali gospon znate ja vam se odavde nemrem isparkirati..joj kako mi je neugodno.

Ha reko ok izađem pogledam napred 10cm do seata atece mislim i iza isto tak do nekog auta.

Pitam tetu imate možda stražnje senzore? NEMA

Odlično. BMW, suv neki kojem ne radi ručna, bočno parkiran, bez senzora prvi put vidim auto..pa ajde.

I ok uspio sam to iz prve izvuči van bez oštećenja po BMW i ostatak automobila

Long story short...WraGG...vozio sam ja bmw Nevaja to kurca rođo moj :čačkalica_u_ustima:
Hamm je offline   Reply With Quote