Citiraj:
Autor marin123
Statički IP dobiješ za 50 kn/mj (Telemach npr.)
Ako govorimo o brzinima od 500/500 onda je ta razlika i 30 puta veća u cijeni. Znači nenormalno mi je da za tu razliku dobiješ samo "bolju korisničku podršku"
Kako je riječ o optici, a ne o bakru realno da s podrškom nećeš i tako imati posla ako je u startu sve dobro postavljeno.
|
50 kn/mj. je samo u Telemachu. Svi ostali operateri statičku IP adresu naplaćuju oko 500 kn/mj.
Citiraj:
Autor marin123
Ok, ali možeš li mi molim te kao laiku objasniti što tu dobiješ, a što ne bi mogao uz malo tehničkog znanja riješiti s kućnim internetom (optika) za 20 puta manju cijenu?
To me zanima, ali nigdje do sada nisam uspio pronaći konkretno koji je taj veliki benefit tolike razlike u cijeni, a tako "male" brzine.
|
Tehničku podršku 24/7/365, statičke IP adrese, garantirano stabilnu internetsku vezu s konstantnom brzinom, VPN usluge, izgradnja infrastrukture na zahtjev.
Usluga za poslovne korisnike je uvijek klasu iznad one za privatne korisnike. Kod privatnih korisnika mogu si dopustiti da su cijeli dan bez interneta, kod poslovnjaka si to ne mogu dopustiti jer je bitno da imaju stalan pristup internetu.
Ovo je pitanje u stilu, zašto HRT jednostavno ne ode do Konzuma, kupi najnoviji BluRay film i emitira ga. Cijena BluRaya je ništa naspram cijene koju plaćaju kad kupuju od distributera.