Citiraj:
Autor chief_wolfinjo
mene je toliko bilo strah to punjača, da sam na kraju cijeli set prodao... mislim na odvijač i sve kaj ide uz to... uopće ne kužim kak takav punjač mogu napraviti... još ako se nekaj dogodi kod punjenja baterije, ode sve u zrak 
|
Odluka ti je neinformirano pretjerana. Brkas ciglu s pametnijim bat uloskom
Citiraj:
Autor lowrider
Koliko sam vidio, ne grije se ni punjač ni baterija, niti ima kakvog mirisa od pregrijavanja nečega u njima.
|
Danas sam ormar most od 3 metra, sve straznje stranice osigurao, nakon sto ce nakon renovacije vratiti se prema zidu. Ne znam broj sarafa koliko sam upucao, ni naznake grijanja. A bilo je takvih zapeklih sarafa u drvetu, da sam morao izgrebati utore, da uopce mogu polugu napraviti s odvijacem. Kod mene radi super, ne mogu biti zadovoljniji. S takvom lakocom ubacuje, da mi Bosch odvijac/busilica izgleda kao igracka, mada je 20x skuplja. Tako brzo izvlaci velike sarafe da je pravi gust.
Citiraj:
Autor lowrider
Baterije imaju bms u sebi, pa im za punjenje na ulazu treba samo plus i minus, punjač nema nikakve kontrole.
|
Da, rekoh, u upisu ranije, zao mi je da nisam uslikao kad sam otvarao, da svi vide. Nije naj solucija, ali za novce i kako radi, necu se brinuti.
Citiraj:
Autor lowrider
Btw, čini mi se da će radi tog punjača, krepavati bms u bateriji, pa bi trebalo uzeti koji u rezervu.
|
Budemo vidjeli, novu sam vec stavio u narudjbu, cim skompletiram novi popis s Alije. Drillko nije bas od jucer na trzistu, nasao sam ljude koji ga vec dvije godine koriste i nemaju prituzbi. Uostalom, tako sam i saznao, bas zbog velike hvale, posebno za cijenu. Da koristim svaki dan kao Fanatik, ne bih puno dvojio sto uzeti. Ali za epizodne mjesecne namjene, meni je super.
...