View Single Post
Staro 20.02.2022., 18:20   #2627
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
mene je toliko bilo strah to punjača, da sam na kraju cijeli set prodao... mislim na odvijač i sve kaj ide uz to... uopće ne kužim kak takav punjač mogu napraviti... još ako se nekaj dogodi kod punjenja baterije, ode sve u zrak
Odluka ti je neinformirano pretjerana. Brkas ciglu s pametnijim bat uloskom

Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Koliko sam vidio, ne grije se ni punjač ni baterija, niti ima kakvog mirisa od pregrijavanja nečega u njima.
Danas sam ormar most od 3 metra, sve straznje stranice osigurao, nakon sto ce nakon renovacije vratiti se prema zidu. Ne znam broj sarafa koliko sam upucao, ni naznake grijanja. A bilo je takvih zapeklih sarafa u drvetu, da sam morao izgrebati utore, da uopce mogu polugu napraviti s odvijacem. Kod mene radi super, ne mogu biti zadovoljniji. S takvom lakocom ubacuje, da mi Bosch odvijac/busilica izgleda kao igracka, mada je 20x skuplja. Tako brzo izvlaci velike sarafe da je pravi gust.

Citiraj:
Baterije imaju bms u sebi, pa im za punjenje na ulazu treba samo plus i minus, punjač nema nikakve kontrole.
Da, rekoh, u upisu ranije, zao mi je da nisam uslikao kad sam otvarao, da svi vide. Nije naj solucija, ali za novce i kako radi, necu se brinuti.

Citiraj:
Btw, čini mi se da će radi tog punjača, krepavati bms u bateriji, pa bi trebalo uzeti koji u rezervu.
Budemo vidjeli, novu sam vec stavio u narudjbu, cim skompletiram novi popis s Alije. Drillko nije bas od jucer na trzistu, nasao sam ljude koji ga vec dvije godine koriste i nemaju prituzbi. Uostalom, tako sam i saznao, bas zbog velike hvale, posebno za cijenu. Da koristim svaki dan kao Fanatik, ne bih puno dvojio sto uzeti. Ali za epizodne mjesecne namjene, meni je super.

...
Visage je offline   Reply With Quote