View Single Post
Staro 20.02.2022., 04:59   #2878
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Nebih kupovao Garmin sat zbog mapa. Na Fenix 6, koristenje mape je bilo muka jezova. Sporo i nezgrapno sa tipkama, gore nego nekad davno na Nokijama sa Symbianom. Ponukan tvojim pitanjem probao sam danas na Fenix 7 i bolje je zbog touch screena, responzivnije, double tap - zoom, prsom se navigira po karti i brzo se iscrtava. Cak sam probao i navigaciju i onako, radi. Al' te Garmin karte su meni blago receno ruzne. Cak sam probao njihov cycle computer Edge. Isto ima touch screen al' svejedno je to bilo prelose u odnosu na Google maps. Kad idem u nepoznato, stavim staru, malu Moto G na bike, tether na mobitel ili skinem mape i radi puno bolje od Garmina. Garmin nije znao ni navigirati kako treba a rerouting je SF.

Epix 2 je dobar sat sa solidnim battery life za AMOLED. Barem da ima solar pa da makar malo pogura taj batery life. Fenix 7 solar ce za 1 sat imati punih 6 dana na jednom punjenju. Od toga 7:21 GPS outdoor, dakle skupio je nesto sunca. 2:55 GPS navecer. I 2:14 indoor workout, bez GPS-a. Ukupno 12h i 30 minuta nekakvog workouta. HRM always on, screen always on Preko dana spojen na mobitel, dolaze notifikacije, prckam pomalo kad mi se da... Nakon svega ostalo je jos 63% baterije ili 12 dana.

Btw, isao sam pokupiti ruksak pa sam usput probao Fenix 7s. Manji je ali je debel kao i normalni Fenix 7 tj. 0.4 mm je tanji al' se to ne primijeti. Zbog debljine, na ruci izgleda ruznije od Fenixa. Bas bulky.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote