View Single Post
Staro 17.02.2022., 08:35   #2600
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Jucer ga preuzeo, cekao da se skompletira stvari koje sam narucio.

Jedino kutni dodatak jos nije stigao, dva puta javljaju, da ce ga poslati, cim bude dostupan.

Samo, *nitko nije spomenuo, da DRILE PROjko dolazi s najlaksim "punjacem" na svijetu. Da lagan, pomislio sam da je prazan. Koji gram rize da su ubacili, barem bi ostavio ozbiljniji dojam. Nisam imao kad probati kotace, ali u minuti testiranja sto se tice odvijanja, bas ono sto mi treba. Glava busilice nisam jos imao kad testirati. Nije da mi je trebala, ali nisam odolio radi jednostavnosti adaptera.

@Fanatik, radi znanosti, ako hoces testirati s originalom, javi, pa ga negdje dostavimo.

*= Ispravak, vidim da je ipak komentirano:

Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
dal je vaša baterija isto bila skroz prazna ?
drugo, moram priznati da nisam nikada u životu vidio lakši punjač....
mislim da punjač nema više od 1 grama Treće, upute koje dobijete su beskorisne jer objašnjavaju kako se koristi motorna pila i kutna brusilica, a najmanje piše uopće za odvijač
1) Moja je dosla skroz puna

2) Da punjac je komedija, kod mene ce brzo dobiti nesto pouzdanije

3) Na prvoj stranici, na cuspjazu od poster/prirucnika. Sramezljivo se navodi kategorija odvijaca, ali tako generalno, bez da ista konkretno adresira od samog modela.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 17.02.2022. u 09:09. Razlog: Addendum Chief_wolfinjo
Visage je offline   Reply With Quote