Citiraj:
Autor keyser_s()ze
Važno je napomenuti da Dell S2721DGFA i LG 27GN850-B koriste isti panel (LG-ov). Te su veliki nedostaci (mene je u mjesec i pol dana korištenja jednom malo zasmetalo prilikom gledanja filma) realtivno loš kontrast naspram konkurencije, relativno puno backlight bleeda, te nedostatak uniformnosti crne boje.
|
Uz (po recenzijama) jako loš kontrast, ali zato i jedan od najbržih panela, mogući nedostatak kod Dell-a bi moglo biti titranje ekrana(moguće glavobolje i zamor očiju, ali ne kod svih-slično kao i sa 3D naočalama

). A LG je općenito dosta skup.
S2721DGF:
I meni osobno bitna stavka je najniži brajtnes, vidim svi žele što veći brajtnes na 100%, ali sam ja skužio da je oko 250 cd/m2 meni više nego dovoljno za igranje. Za ostalo mi je debelo previše. I sada, moj trenutni monitor mislim ima oko 30-40cd/m2 dok svi ti gamerski i općenito noviji monitori imaju dosta visok brajtnes na najnižim postavkama, pa se kreće od npr 67 cd/m2 na M32Q(i ovo je previše), do np za mene nenormalnih 120 cd/m2 na IIYAMI G-Master GB2770QSU-B1 i mislim da sličnu vrijednost ima i ASUS VG27AQ koji ima jako dobru cijenu...pa da znate ako vam je bitno. Nije sve ni u hercima