16.02.2022., 18:52
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Autor dragunovx
Pozdrav,
Evo ja koristim Nord 2 već, neka 2 mjeseca.
Telefon je odličan, procesor je brz, dosta je sve fluidno.
Prije njega imao sam S20+, meni je ovo puuuno bolje samo zbog signala, recimo da nord ima duplo bolji signal od samsunga i za 4G i za Wifi. Pazite ako ga kupujete iz vana još uvijek ne vidi naše 5G frekvencije, ja imam sim sa 5G koji je na samsungu radio na ovom ne radi. Ovaj koji prodaju u A1 je modificiran tako da radi kod nas kako treba.
Moj je 12/256 verzija, ja se baš ne igram ali imam dosta poslovnih aplikacija i dosta se tog vrti u pozadini. Punjenje je nerealno za 12 min skoči sa 15% na 55%.
Znači više ga uopće ne punim preko noći, samo pred spavanje.
Imam zadnji update, definitivno ima battery drain, noću izgubi nekad i do 30%, nemam pojma do čega je, kad mu ugasim i mobilne podatke i wifi, onda izgubi 20%. Valjda će to riješiti sa nekim updateom. Ako ste navikli na 120hz ekran, ovaj to ne može, ali meni to ne smeta.
Što se tiće softverskih mana ima ih, ali ni jedna prestrašna. npr nema history poziva za kontakt, kao samsung recimo. Čitač za otisak prsta je munjevit i precizan. Notifikacije sve rade kako treba, sa ni jednom aplikacijom nisam imao problem.
Face i Instu nemam pa ne znam kako rade :-)
Ne grije se, ali još nije doživio ljeto.
Ako nekog još nešto zanima pitajte.
Sent from my DN2103 using Tapatalk
|
Ovo se i meni nekak čini, u usporedbi sa Xperijom 5 II..
Lagani battery drain je prisutan, mada kod mene potroši oko 4-6%, nekad i manje, al nisam još vidio da mi iscuri 30%..
|
|
|