Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.02.2022., 19:13   #59780
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ma OK, karikiram. Išli smo kroz Nevadu od Vegasa u TwinFalls pa Boise gdje smo prespavali, dakle drito kroz pustinju sa juga na sjever.
Ne sjećam se da sam ikad doživio takvu vrućinu kao kad smo negdje u sred ničeg stali na neko odmorište i otišli na WC. Uz Hoover dam (jebeno je bilo vruće) jedno od najtoplijih mjesta di sam bio. A ti voziš 25 godina star auto koji je poznat po tome da im sustav hlađenja motora voli sam od sebe reć da mu je dosta i da daje otkaz
Nadam se u da ću u idućih par godina opet do US i planiram napraviti neki road trip od ili do New Orleansa.
Zadnji je bio...veseli.
Dan nakon što je uragan udario u istočnu obalu, stajanje svakih 50-ak metara i micanje granja i ostalog sranja s ceste, vožnja kroz poprilično duboku vodu dobrih 3h dok se nismo makli u unutrašnjost.
Tad je bila 5 godina stara Nissan Versa (Tiida), održavana tipično ženski (vozi dok ne stane pored ceste).
Preživio auto, preživio i ja. U životu se nisam vozio po dosadnijim cestama. Od cijelog puta se sjećam polaska, cirkusa s polomljenim drvećem i poplavama, i dolaska na odredište. Ostalo je sve blank

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote