Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.02.2022., 16:50   #59778
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Evo jedna anegdota vezana uz tehnicki pregled u Dojcland: oborili me prije 3 mjeseca jer mi je istekao rok trajanja dvaju amortizera koji drze haubu
Ali ok, kuzim. Ta dva amortizera su zaduzeni za aktivnu haubu i ispale ju prema gore u slucaju saobracajne nesrece sa pjesakom da bi mu smanjili ozljede, te samim time mogu sprijeciti smrt pjesaka i potrebno ih je zamijeniti svakih 5 godina. Al da nekome kod nas na Balkanu kazes da nece proci tehnicki sa autom premium klase starim 5 godina jer mu je amortizerima haube istekao rok trajanja, mislim da bi bilo svasta
Frend je po dolasku u DE kupio VW prasat iskreno sada ne znam točno koje godište ni kaj samo znam da se govno kvarilo malo malo. No da prijeđemo na bitnu anegdotu s tehničkim u DE.

Došao majstor i pregledava auto i nešto hm hm felga ovo ono nije to njemu baš nešto jasno i napšao on da prema tehničkim speckama šaraf se OKREČE ŠEST PUTA (izmislio sam broj jerbo se ne sjećam točno). I ništa sada on odšarafi šaraf i broj 1, 2, 3, 4....7...

Op...nije to to

Ovaj gleda u čudu kod nas vozio golfa dvojku majko isusova truleži i VW corrado kojem valjda ništa osim svjetala od elektornike nije radilo kak spada.

Sve tehničke je prošao sa stotarom u pepeljari.

I ništa neda majstor prolaz a-a. Ajmo točne fele sve upisati u prometnu ili kaj već, atest ili kako već se to tamo zove i tek onda.

Tak da toliko o tome koliko su kod nas "strogi", a vani "dobri i liberalni".

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Ma OK, karikiram. Išli smo kroz Nevadu od Vegasa u TwinFalls pa Boise gdje smo prespavali, dakle drito kroz pustinju sa juga na sjever.
Ne sjećam se da sam ikad doživio takvu vrućinu kao kad smo negdje u sred ničeg stali na neko odmorište i otišli na WC. Uz Hoover dam (jebeno je bilo vruće) jedno od najtoplijih mjesta di sam bio. A ti voziš 25 godina star auto koji je poznat po tome da im sustav hlađenja motora voli sam od sebe reć da mu je dosta i da daje otkaz
Nadam se da ću imati prilike jednom u USA na makar četiri tjedna. Htio bi se tako voziti. Možda i je malo dosadno ali nema veze.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 15.02.2022. u 16:56.
Hamm je offline   Reply With Quote