Tema: Lost Ark
View Single Post
Staro 15.02.2022., 16:24   #20
tuna3
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor VooDooZG Pregled postova
Da kad ti padne neki item nije neki osjećaj da ti je palo nekaj super jer je svaki isti ono samo je razlika u par brojeva ništa specijalno drugačije ne radi, ispada kao da grindaš da bi imao broj više a questovi bar ovi na početku su vrh - stoji 3m od fontane i traži te da mu vodu doneseš jer bu krepo, odeš pol koraka, doneseš i dobiješ 8k xp-a,,, u gradu 7 likova niko s nikim ne priča nego ti ideš od jednog do drugog i tak riješiš quest..., po svijetu se krećeš prati te milion trash životinja nikom ništa prolaze drugi igrači ko na kolodvoru uz tebe ono immersion je na 0 i malo ispod..

Diablo malo kaj sam igrao za ovo izgleda ko svemirski brod isto tako npr Grim Dawn je svjetlosnu milju bolji - ovdje samo boss ima nekakvu posebnu mehaniku i puta X bar je težina.., kad malo bolje razmislim ne znam zakaj bi igrao uopće
A još mi je najjača ova ekipa koja kaže da igra nije p2w jer kao najjače iteme ne možeš kupit.
Pa jebote zato mogu preskočit sav grind tako da platim i u startu sam bolji od tebe.
Da ne pričam da je igra baš grindy, ima se tu do max iLvla itekako igrat.
Igra ima dosta kozmetike od koje se može zarađivat, kupovanje itema im stvarno nije trebalo.

Questovi jesu loši. Zapravo većina ti side questova koji su sakupljanje ili ubijanje x monstera su loši. Kratki su i samo skačeš od jednog do drugog. Dobro je jedino što su tako nekako poredani da ne gubiš uopće vrijeme, samo rokaš. Taj dio su dobro složili.

Voice acting je cringe.
tuna3 je offline   Reply With Quote