Citiraj:
Autor Lewis
Ok ali 220+ moze i prosirit ram na 6GB pa ce postati vec upotrebljivo i za neku virtualizaciju, dockere i slicno iako to ne koristis sad neznaci da ti nece pasti napamet kad bude simao mogucnost.. Plus PLEX nije samo playanje downloadanih filmova i serija (premda i ako amo to gledas nije da bas imas SVE na HBO/Netglixu, ima jos servis akoji imaju druge serije/filmove na koje Netflix nema prava itd...) nego imas i live kanale ako uzmes plexpass...
Neznam, iskreno meni svjedno sta ces kupit ali nekako si mislim da ces se opet kajati kao uzmes Relatek CPU kao sto se dogodilo i sa Asusom jer nisi slusao kad smo ti govorili.... Nije da NAS kupujes svake godine da ce ti sad razlika od 1000kn biti tolki problem na 5-6 godina kolko ces sigurno imati support za taj 220+ sto se tice updateova/security patchev ai slicno od synologya.
|
A nisam pametan, znam samo da ću prespavati još koji dan, da se ne zaletim. Nije hića
Istina je da me brine taj support za 218 i koliko će isti trajati. Virtualizacija mi nije bitna jer u slučaju da trebam virtualku za neko testiranje dignem je na poslu ili na laptopu koji mi je više nego dovoljan (i7, 32 GB RAM-a, SSD).