Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.02.2022., 10:05   #59754
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Inovator Pregled postova
Da mi je kuna za svaki put kada su kod nas neki iz neke stranke obećavali da ćemo biti i bolji od Švicarske.
Švicarci da im ne paše taj model, oni bi raspisali referendum sutra i promijenili.

A što se ovlaštenih servisa tamo tiče, ne izmišljaju oni popravke, ako nisu nužni. S obzirom na starost voznog parka, manje više se sve svodi na redovito održavanje i inspekcijski pregled u n točaka. A kako dobiješ i jamstvo, onda je to sasvim u redu. Pogotovo jer imaš standard koji ti to dozvoljava.

Kao što sam već napisao, trebam osvijestiti da nismo baš najrazvijeniji u Europi, osim po oporezivanju svojih građana.
Moram se ubacit na ovo... znači ti tvrdiš, da kada bi država dala ovlaštenim servisima pravo da ti smiju blokirati registraciju vozila ako kod njih ne napraviš "ovo ovo i ono" da to ne bi dovelo do povećanja cijena i troškova, kolokvijalno znano kao "reketarenje"?

Nemaju svi brandovi X zastupnika i ovlaštenih servisa, kod nekih je ta brojka mala, pa bi se oni međusobno lako dogovorili oko toga što i kako...
Elven je offline   Reply With Quote