Onak, danas postoje tipkovnice koje se namjerno savijaju (PCB se savija, da), radi ljepšeg osjećaja kod tipkanja... Bradonja na YT ih je nekoliko provrtio kroz zadnjih par recenzija.
Da se kod ovako skupe tipkovnice radi savijanja događa dupli klik?
Citiraj:
Autor JuiceBox
Nije bit u tome trosi li se znak ili ne, bit je u tom da se ABS usjaji, svaki, i onaj najskuplji, primjera toga i "vrhunskih" GMK setova imas more na netu.Za razliku, moj cool kids set je kao novi doslovno nakon godine dana. Ako im je bas bas nuzno to da se kroz karakter vidi svjetlo, onda nemoraju dalje traziti, takav PBT set ne postoji AFAIK, uzmu ovo sa alije sto sam im linkao ili bilo koji translucent set, nek snajpaju tai hao smokey, i rjesen problem.
|
Yes, izostavio sam taj dio. Obje One 2 TKL su skoro kao i prvog dana. Ne bih rekao da se ne vidi sjaj na tipkama - pogotovo ove koju koristim na jobu 8h/dan, ali neizmjerno manje naspram jeftinih membranskih koje se izližu u istom vremenskom periodu tako da niti ne vidiš znakove više + izglancane su kao nakon poliranja auta.
Moram konačno kapice ubaciti u neku sapunicu, do sada sam samo čistio "gunk" koji se skupljao ispod kapica. Živo me zanima hoće li biti promjene kod sjaja.