View Single Post
Staro 14.02.2022., 22:20   #3032
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Mislim da sam skužio u čemu je problem. Mislim da ipak nije switch u pitanju. Malo sam testirao i stisnuo sredinu metalnog kućišta tipkovnice prema dolje, i kad sam to napravio privremeno je nestao double click. Onda sam malo bolje pogledao i skužio da se tipkovnica ravnomjerno savinula po dužini. U sredini. I to na obrnutu stranu od one koju bi čovjek očekivao kao mehaničko trošenje. Dakle konveksno. I očito se uslijed toga dešava nešto s kontaktima na nekim switchevima.Nisam 100% siguran, ali ovo do danas nisam primjetio.

Moglo bi biti da je od promjene temperature. Preko vikenda mi u radnoj sobi jako padne temperatura ako ne grijem. Vjerojatno do +5C pošto je slaba izolacija. Pa se onda zagrije preko tjedna na +20C. Moguće je da je uslijed toga došlo do deformacije? U svakom slučaju, loš QC ako se mene pita.
Uglavnom, činii mi se da je to cijena šminkerskog tankog metalnog kućišta. A vidim i da nisam jedini s tim probemom.
Kolega s posla je primijetio isto na svojoj pred neko vrijeme i kaže da se obratio Logitechu pa su mu odgovorili da je to normalno. Kao namjerno je tako napravljena iz nekog razloga ili tako nešto.
Našao je na više mjesta online kako ljudi postavljaju ista pitanja.
Ispada uglavnom da je tako na svakoj G915.

Nema nikakvih problema za sad s njom.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote