Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.02.2022., 20:44   #59741
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor panasonic Pregled postova
Ma bravo legendo, to sve nabrojano ti ne može provjeriti mehaničar nego ti treba tehnički? Otkud si ti ispao?
Tko ti brani da 'radi svoje sigurnosti' svaki mjesec voziš kod mehaničara i to sve provjeravaš?
Taman ćeš jednako platiti koliko platiš tehnički.

Osim toga, 2 dana nakon što prođeš tehnički, ti možeš imati najneispravniji auto na svijetu, kojem se pokvarila hrpa toga, ali nema veze, možeš ga voziti takvog 363 dana do idućeg tehničkog.
Super logika.

Onaj kome je stalo do svog auta sigurno ne čeka tehnički da bi znao šta ne valja niti mu je isti potreban.
Baš si legenda (da ne odemo u vrijeđanja)... znači po tvom bi onda bilo najbolje da svaki mjesec netko pogleda auto? Je li onda u redu ako te policija isključi iz prometa jer ti je auto izgljilio, iako je pred neko vrijeme prošao tehnički(možda još nije bio dovljno gnjil ili te je neka budala pustila takvog na tehničkom)? To nije OK zato jer ti nije po volji?

BTW, moj auto i ovako najčešće dva puta godišnje dođe na servis, i bez tehničkog. A što je s onima kojih boli ona stvar za auto, za njihovu i tuđu sigurnost? Za njih je OK da voze i registriraju auto kojem su kočnice u banani ili trap razlohan pa se zato razljepe u moj održavani auto? Da li bi isto tako mislio da se razljepe u tvoj auto jer ih je zanijelo kod kočenja po kiši, zato jer je propala kočnica ili zato jer su zadnji put promijenili gume kad je Bog po svijetu hodao? Takvima kojima je problem tehnički, problem je i pošteni mehaničar i kvalitetno i redovno održavanje... ako ne moraju proć tehnički, neki od njih nikad ne bi auto doveli koliko toliko u red. Zato jer je to sve i ovako glupost... jel' tako?

EDIT: O tome da li je tehnički preskup za naš standard i uslugu koju dobiješ možemo raspravljat, ali da je nepotreban ne možemo. Jer nije nepotreban, a ponajviše zbog neodgovornih pojedinaca koji inače ni ta dva dana u godini ne bi imali ispravan auto...

Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 14.02.2022. u 20:53.
JC Denton je offline   Reply With Quote