Da svima odgovorim odjednom...
Za crowdfunding sam svjestan, dvosjekli mac definitivno. Trenutno nemam proizvodnju koja bi mogla ispuniti niti jednu jedinu narudzbu osim da ja sam, u svom slobodnom vremenu, sklopim uredjaj. I tako uredjaj po uredjaj. Meni bi trebalo oko 2-3 tjedna za sklopiti jedan. To nije odrzivo, ne samo zbog vremena nego i kvalitete, sve plocice treba preraditi da se daju strojno lemiti, treba proci procese jos za kvalitetu i slicno. Tako da mi je tesko sada reci koliko bi trebalo da sklopim jedan uredjaj dok recimo imam sve plocice polemljene, mozda dva dana.
Evo gledam ovaj electron-audio i bas si razmisljam da im se javim i predstavim. Bilo kakva informacija je dobro dosla pa mozda podijele neki info ili napravimo nesto zajedno.
Moj cijenovni rang ne bi bio u tisucama eura, mozda jednog dana sa nekim ultra uber proizvodom, nekako mislim da je u tom cijenovnom ranku dosta mala potraznja(ali naravno ne znam, pretpostavljam), isao bih vise na odlicnu kvalitetu uz primjereniju cijenu. Recimo rang oko 1000 eura no da stvarno dobijes stvar koju nikada ne zelis prodati. Naravno cijena je trenutno vrlo upitna jer tu postoji jos dosta faktora koje moram proci i izracunati.
Evo javit cu se i tom liku iz CircuitMess-a, mozda podijeli neki info. Mislim, ne moze odmoci.

Ideja je odlicna!
Zastita definitivno, pogotovo ako bih imao sve sto bih volio imati. To nije problem, radio sam takve stvari. Malo vise posla ali se definitivno poslije isplati jer je istina, Kinezi SVE iskopiraju i ne mozes im bas nesto napraviti osim ako nisi gigant sa ogromnom kolicinom novaca.
Mnogo hvala svima na idejama i javljanju!
Ovaj forum me uvijek odusevljavao koliko inteligentnih ljudi se na njemu moglo pronaci! Svaka vam cast!