Citiraj:
Autor jacobbb
I još nešto... imam problem sa internetom. Korisitm UBEE TVW625 router od A1 i na njemu imam wifi zaštićen WPA2-PSK, i MiBox sa tim postavkama uopće ne pronalazi moj wifi, pronalazi od susjeda no moj ne. Kad maknem WPA2-PSK zaštitu automatski se pojavi na MiBox-u wifi i možeš normalno ući, vratim natrag WPA2-PSK još uvijek MiBox vidi moj wifi, traži lozinku i uredno se spaja. Drugi dan - odlogiran, opet ne vidi mrežu i opet sve ispočetka miči zaštitu da bi prepozno mrežu pa ponovno vračaj. On se zapravo sam sve spoji jer već ima spremljenu lozinku, samo mu trebaš na 2min otvorit mrežu da bi je on prepozno i vraćaj natrag na staru zaštitu. Netko još sa istim problemom?
|
ja bi krenuo od osnova, update miboxa na zadnje, update svega u google play store, zaboravi wifi mrežu i dodaj ponovo, razlomi 2.4 i 5ghz pa probaj tako spojit ako su combined mreža možda ga to zafrkava. Reset miboxa na tvorničke nakon nadogradnje na zadnje ako niš drugo ne pomogne. A i taj router je smeće, imam ga i ja i često zna pucat konekcija na 2.4ghz mreži sa raznim smart uređajima koje imam po kući. Mibox mi se spaja na 5ghz(razdvojio sam mreže zbog smart uređaja) i radi bez problema.