View Single Post
Staro 11.02.2022., 12:27   #175
jacobbb
Premium
Moj komp

jacobbb's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Evo recimo hoću MTEL TV app, postoji sigurno za android TV (za Austriju i neke druge zapadnoeuropske zemlje) no sve što nađem na divlje ovako je mobilna verzija koja na MiBox-u izgleda užas.

Aptoide sam već instalirao i nisam nešto previše oduševljen, na 80% slučajeva kod instala se zna desit da dođe na 99% i stoji tako u nedogled, onda ga moram ubit i ići ponovno.

I još nešto... imam problem sa internetom. Korisitm UBEE TVW625 router od A1 i na njemu imam wifi zaštićen WPA2-PSK, i MiBox sa tim postavkama uopće ne pronalazi moj wifi, pronalazi od susjeda no moj ne. Kad maknem WPA2-PSK zaštitu automatski se pojavi na MiBox-u wifi i možeš normalno ući, vratim natrag WPA2-PSK još uvijek MiBox vidi moj wifi, traži lozinku i uredno se spaja. Drugi dan - odlogiran, opet ne vidi mrežu i opet sve ispočetka miči zaštitu da bi prepozno mrežu pa ponovno vračaj. On se zapravo sam sve spoji jer već ima spremljenu lozinku, samo mu trebaš na 2min otvorit mrežu da bi je on prepozno i vraćaj natrag na staru zaštitu. Netko još sa istim problemom?

Zadnje izmijenjeno od: jacobbb. 11.02.2022. u 12:47.
jacobbb je offline   Reply With Quote