View Single Post
Staro 11.02.2022., 02:24   #571
James Dean
Banned

Datum registracije: Dec 2020
Citiraj:
Autor Sorad3n Pregled postova
Meni se dogodila slicna situacija, bio kontrolor rekao sam mu ime, prezime je procitao na vratima, nisam ga pustio u stan, nisam potpisao nista, nisam dao OIB.
Dolazi uplatnica 7 dana kasnije od 240,00kn za prosla 3 mjeseca na moje ime. Poanta je sto ja uopce ne zivim na "ovoj" adresi, nemam prijavljeno ni prebivaliste ni boraviste.
Stan mi je od roditelja i nitko ne zivi u stanu nego "tu i tamo" netko od obitelji svrati i ostane par tjedana. Vlasnik stana je roditelj koji uredno placa HRT pristojbu na adresi prebivalista.

Da jednostavno ignoriram sve prijetnje i slicno?
Hahahah ista stvar kod mene.

Došli starcima na vrata otvorila stara, inkasator tražio starog ali ga nije bilo doma. On ušao u spiku sa mojoj starom i u priči ona mu spomenula moje ime. Inače ja ne živim kod njih i nemam nikakve veze sa HRT-om. Ode on, za tjedan dana dolazi uplatnica na moje ime a njihova adresa, bez oiba. Ja ništa via smeće. Prođe pola godine - godina dana stiže čitabla od 4-5 strana o pokretanju prekršajnog postupka protiv mene ali poslano na adresu staraca. Sad su već našli sve potrebne podatke oib, stvarnu adresu. Nakon 2 godine dobivam obavijest od suda da me HRT tužio za neplaćanje pretplate. Sva sreća sud me oslobodio a li ne radi toga kaj je inkasator lažirao podatke već zato kaj nisu mogli utvrditi jel prošao rok od 30 dana za prijavu tv pretplate.

Tak da sam sada zaveden u HRTu kao korisnik pod šifrom kao da sam prijavio tv a nikad nisam imao veze sa time. Tak da neće ti to samo tako proć jer oni će ići do kraja ... sad da bi ti dokazao da su ti oni lažirali podatke ti bi posebno trebao tužit HRT. A šatro mi smo Europa GDPR i slična sranja ...

Skalamerija od države ...
James Dean je offline   Reply With Quote