View Single Post
Staro 10.02.2022., 21:55   #6784
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
Ahh Sam u kući 3 nitko oko mene ga ne voli, a meni je najdrazi
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Samo prvi dio priznam da je dobar
Moglo bi se puno toga reći o nastavcima "Sam u Kući", ali trojka je po mojem osobnom mišljenju sasvim OK. Solidna radnja, klasična Home Alone akcija i tortura lopova, a i imao je sve ono što i original, pa i više.

Što zapravo i ne bi trebalo čuditi jer je producent i scenarist bio upravo John Hughes, čovjek koji je napravio original(e). Ono što je bila katastrofa su nastavci iza toga (4. i 5.), ali o tome sad ne budem komentirao

Uglavnom, sjećam se logike kad sam gledao film po prvi put još kao klinac... Nešto mi nikako nije imalo smisla - recimo da je Alex uspio ostvariti video vezu na daljinu između televizora i kamere (što bi bilo teško izvedivo i sa današnjom tehnologijom), zašto je išao snimati dokaze za policiju samom kamerom (i tako riskirajući da lopovi uzmu kazetu, što se i dogodilo). Zar ne bi imalo više smisla da je snimao signal iz kamere na VHS rekorderu, kojeg smo VIDJELI da ima, i da je "prespojio" kabel kad je spajao kameru na TV.

Isto tako, možda neki nisu znali ali upravo je trojka lansirala glumicu Scarlett Johansson među zvijezde. A isti "vlak" je ulovio i glavni negativac Olek Krupa, glumac koji se kasnije pojavio i u mnogim drugim filmovima i TV serijama.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 10.02.2022. u 22:04.
  Reply With Quote