View Single Post
Staro 09.02.2022., 13:25   #6469
Bradobradi
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2020
Citiraj:
Autor thunder11 Pregled postova
Eto, par dana kasnije i problem ne odustaje

Nakon svih softwerskih nadogradji isao sam i fizicki sve provjeriti da li je čvrsto spojeno, da nema klimanja itd...

Tako da za sada uredno svakih dan i po "GPU lost" pa reboot zajedno sa "GPU driver error, no temps" - žuta poruka koja se odnosi na CPU, neznam zasto ali i to svako toliko pozdravi.

Ostaje mi još zamjeniti komplet riser i vidjeti. Kao i prije, uvijek se javlja problem na istoj grafi, tako da sam jutros malo smanjio OC na memi za -100 pa ćemo vidjeti barem dok ne odem i zamjenim riser.

Stavio sam za sada t-rex, bolji hash za jednu grafu dobijem neg od NBminer-a, ali zato hashovi idu gore-dole za 1-2 cijeli dan. (lock coreclock na 1400-1500) ovisno o modelu + LHR 90+ ovisno o grafi..

Nego, da li itko ima možda viška onih pcie lock clipova za prčvrstiti na pcie slot da mi proda? Čisto da ih stavim i budem siguran da se USB kabel kroz dan ne miće.

Nekako mi se provukao ovaj post.. nisam vidjeo ranije... a imam komentar odma ispod njega...

da nemas zabune oko riser-a zamjeni ih odma.. skini sa karte koja dobro radi i stavi na ovu sto izbacuje odnosno samo ih zarotiraj.... pa ako dobra pocne javljati gresku onda je riser.. ako ostane isto probaj i struje onda zamjeniti....

meni se nekad to desi i ponovi mi par paljenja.. onda prodje i radi dokle god ne resetujem.. isto tako random.. par puta ide paljenje kompa bez problema...
poceo sam da sumnjam da neki dio ram-a ima gresku.. e posto dag ucita samo odredjeno (4+GB) ostalo je neiskoristeno.. kada naidje na taj koji nevalja pravi gresku, a posto je random upisivanje... kada upise mimo tog ostecenog onda radi bez problema... ali to je samo nagadjanje....
Bradobradi je offline   Reply With Quote