A nije on ništa prekršio s tom vožnjom od 417 kmh, al činjenica je da je debil. Nije ni približno isto vozit 200 i 400, ipak prelaziš duplo veću udaljenost u djeliću vremena i imaš duplo manje vremena za bilo kakvu reakciju. Meni je svejedno oće li on poginut ili ne, ali na cesti postoje i ostali auti, a njihovim putnicima ipak nije svejedno dal ih neko spuca u dupe s 50kmh različitom brzinom ili 250kmh. Ak se vozim 150 i neko me pogodi sa 200 izletit ću vjerojatno, zakotrljat se i što sve ne ali ako ne pogodim u stup ili u drugi auto nije tako mala šansa za preživljavanje. Dok ako me neko pogodi sa projektilom od 2 tone sa 250kmh većom brzinom od moje nisam baš siguran da imam ikakve šanse za preživljavanje kakav god auto vozio...
Također bitna stvar je i da se ljudi svakodnevno voze 200-250 po autobahnu i svi sudionici su navikli na te brzine, ali ne očekuješ nikad da ti netko doleti sa 400+ kmh. Na ravnoj autocesti sa više traka uopće nije problem vozit 200+/- dok nema puno prometa, vidljivost je ogromna, a brzina nije toliko veća od ostatka prometa da se ne bi stiglo odreagirat na bilo što. 400 je skroz drugi svijet i što god ti mislio da možeš, ipak si samo putnik u raketi koja ide samo ravno...