View Single Post
Staro 08.02.2022., 06:45   #8461
Zero Cool ZG
Premium

Datum registracije: Aug 2021
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Ne znam za prve 2 stvari, nit me zanimaju previse...

3. Baterija ovisi o nacinu koristenja kao i samom korisniku, ako si heavy user trebao si mozda uzeti s21+...

4. NHF ali ovo je glupost, radi se o poboljsanom ultrasonic senzoru koji je po svim testiranjima najbrzi na trzistu. Opticki senzori koje koriste huawei, xiaomi i prakticki svi ostali se ne mogu usporedjivati ni po brzini ni po sigurnosti...

Btw, kako to da moj s10 koji ima 3 god. stari ultrasonic senzor prve generacije otkljucava mob instantno a tvome treba cak 2-3 sekunde? Cini se meni da ne znas pravilno postaviti otisak prsta, znam da je postavljanje kod

optickog senzora malo jednostavnije ali jednom kad pravilno postavis otisak na ultrasonic senzoru, tek onda skuzis koliko brz moze biti. Upute imas na youtubeu
3. Ne želim veliki telefon i s21 je uzet radi kompaktnosti.

4. NHF ali probaj fingerprint na xiaomiju mi 10t pro ili huaweiu P20 pa pričaj te marketinške fore. Naravno ti fingerprinti nisu ispod ekrana i IMO to je puno brže i bolje rješenje. Da se razumijemo A32 5G ima side-mounted fingerprint, ali je također smeće koje nikako ne radi, a to samo govori o Samsungu. Ne zelim razmišljati o tome koliko ću scanova prsta napraviti, kako ću ga postaviti na ekran i ciljati točnu poziciju fingerprinta.

Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk
Zero Cool ZG je offline   Reply With Quote