View Single Post
Staro 07.02.2022., 12:14   #218
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Eeeeh kad bi sve to bilo tako jednostavno...

Dakle u ormaricu di je sat mi je to spojeno preko 1x limitator 40A i 2 osigurača po 25A

I ok iskocila mi fazadanas, svjestan sam tog potencijalnog problema, vec sam prije zvao svog električara da mi zamjeni ta dva osigurača isto sa limitatorima, jačima, da mi ne iskače u babinom stanu jer je tamo ormarić a nije mi zgodno ić doli stalno.

Kad ono zovem ja babu, kaze baba, sve ti je moj sinko dignuto u mene. Otiša do svog ormarića, kad ono iskopčan moj limitator o.O.

1. kako je moguće, ikad, da limitator od 25A iskoči prije osigurača od 25A, koji je prije iskakao kad bi ga krivo pogleda?
2. Limitator je neki SEZ L25, jel mozda on ne valja? apsolutno nikakvu specifikaciju ne mogu nac.
3. Sta sad radim opet zvat HEP da mijenjaju limitator? Mislim prošli limitator je bio samo 25A i struja nije bila podijeljena pa je iskakao, ali rijetko, sad je struja podijeljena a on iskočio na tipa 2 grijalice(1.2+1.6kw), komp, televiziju i napu.

Shelly 3EM mi jos nije spojen na sve faze(cekam elektricara) pa ne znam kolika je bila potrosnja u trenutku.

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 07.02.2022. u 12:29.
OuttaControl je online   Reply With Quote