Citiraj:
Autor Pupo
Jel ti nije bolje početi s nekim urednijim setom gedora (naravno, ako ih već nemaš) pa onda nadograđivati sa stvarima koje ti trebaju. Proxxon mi se pokazao kao neki ok omjer cijene i kvalitete.
Imaš u Zagrebu i više nego dovoljno trgovina alatom, DeMa prodaje proxxon dosta i znaju biti akcijske cijene. Bauhaus uz Pevec, isto imaš raznoraznog alata različitih proizvođača, itd.
|
Pa treba mi taj bit koji sam napisao. Ovo ostalo sam prepisao iz service manuala informativno jer ne znam kako se ti setovi bitova kracu. Nisam bio nas najjasninij, mea culpa.
Sto se tice raznovrsnog alata raznovrsnih proizvodjaca da ti ispricam anegdotu.
Trebam skinuti rotore s bicikla. Odem u Getro (znas onda kad je to bilo) i vidim set imbusa za 30kn. Opa! Tele trlja ruke sav sretan kak sam dobro prosao. Dodjem doma, otpustim jedan saraf. Mislim si "koji sam profesionalac, ko noz u putar". Krenem otpustat drugi, potegnem malo jace i vise nemam imbus nego okrugli valjak i na pol odsarafljen rotor s bicikla
Ugl, vidim situacija s webshopovima s alatom je na razini ducana it opreme u 97oj. Ako znas nesto konkretnije slusam al vec vidim da ce biti Amazon.
Bez obzira, hvala na preporuci za Proxxon i DeMa-u. Sad bar imam neku referencu. Da im je bolji webshop, ili barem katalog, zaletio bi se do njih.