06.02.2022., 22:08
|
|
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor hash
Poz, trebao bi mi bit, nasadni imbus M12, 1/2'' za moment kljuc. Ne znam kak se to tocno zove, zato valjda ni ne uspjevam naci.
Dakle ovo al da ne moram u Pevex u Rijeku po njega.
Idealno (dugorocno) bi mi trebao set M4, M5, M6, M8, M10, M12, M16, M18, M22, M25, M38 ali s obzirom na raspon ne znam koliko je to realno. Za sad mi je samo bitan ovaj M12 i mislim da ce mi za svjecice trebati neki fleksibilniji i duzi nastavak s obzirom na polozaj.
Gdje se to kupuje i jel ja nesto krivo trazim jer ne mogu naci nis pametno na Bauhausu, a Pevex trazilica mi izbacuje milijon nevezanih artikala.
EDIT:
Jel ovo (BGS 5052 | Bit insert set) cemu. Ne kuzim se u brandove alata i ciljam neki best buy osim ako se ne isplati potegnut do profi alata.
|
Jel ti nije bolje početi s nekim urednijim setom gedora (naravno, ako ih već nemaš) pa onda nadograđivati sa stvarima koje ti trebaju. Proxxon mi se pokazao kao neki ok omjer cijene i kvalitete.
Imaš u Zagrebu i više nego dovoljno trgovina alatom, DeMa prodaje proxxon dosta i znaju biti akcijske cijene. Bauhaus uz Pevec, isto imaš raznoraznog alata različitih proizvođača, itd.
|