View Single Post
Staro 06.02.2022., 16:00   #17195
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Kad gledam ovaj svoj oled cx3 55" mogu stvarno reći da je to dobar tv i nije mi žao gotovo 9 somova kn koliko sam dao za njega što je najveća cifra koju sam ikad izbrojao za neku tehnikaliju. Kada se sjetim koliko sam živaca izgubio sa lcd-ima biilo televizorima ili monitorima. Veselje sada može pokvarit samo eventualan burn in.

Ako bi ovaj oled usporedio sa plasmom panasonic 42gt50 plasmi bi ipak dao prednost za motion i boje jesu malo zasićenije na plasmi kod svjetlijih scena. Plasma jako dobro prikazuje detalje u sjenama i pored karakterističnog šuma i tu teško konkurira čak i oled. Oled u odnosu na moj primjerak plasme ima značajno bolji prikaz crne boje (prikaz crne i na plasmama oscilira, npr sestrina plasma 50st50 ima poprilično bolju crnu od moje gt-ejke iako ja imam nazivno jači model) pa i bijele boje iako taj abl na oled-u se pomalo čudno ponaša jer ponekad potamni kombinirane svijetlije i tamnije scene a kad prikazuje npr snijeg u igri rise of the tomb raider izuzetno sam zadovoljan kako izgleda bijela. Na lcd-ima mi jako smeta backlight bleed i dse i to ne toleriram. Za bilo koji lcd više nikad ne bi dao više od 3000-4000kn
darkijas je offline   Reply With Quote