imam jedan problem, ali neznam uz sto je vezan (pretpostavljam ploča). Ovako: imam ploču o kojoj se raspravlja u ovom threadu i u posljednje vrijeme mi radi probleme:
prije:
igram Quake3 s 8s FSAA i 16x AF proc na 2.4GHz, 1.2 official bios i sve radi izvrsno
nakon toga:
BIOS OCW Beta1, proc 2.4GHz, iste postavke FSAA i AF
problem:
iznenada se kod igranja ugasil monitor. nakon 20 uzaludnih restarta, gasenja te restarta BIOS postavki komp je upalil i opet radi bez problema do ponovnog igranja quake-a
pokusaj rjesenja problema:
spustim clock proca na default i spustim FSAA na 4x i AF na 8x, sve opet radi besprijekorno...
nakon nekog vremena odlucim ja opet probat igrat na FSAA - 8s , AF - 16x (proc na default-u) i nakon nekog vremena opet zacrnjenje monitora
ne kuzim u cemu je problem!
mislil sam da je napajanje, ali kako moze biti napajanje kad je proc radil na 2400MHz prime stabilno, vise od 2 tjedna 24/7 vrtel setija s BIOS-om 1.2...
druga pomisao su mi bili driveri za grafu, ali kak mogu biti driveri za grafu kad se zacrnjenje znalo dogoditi i u BIOS-u
sad stvarno vise neznam u cemu je problem, glupo mi je da bi bil BIOS, jer ga puno ljudi koristi i svima radi bez problema...
PLZ HELP!!!