05.02.2022., 13:47
|
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Autor suntribe
Bome, kod mene ovo ne funkcionira... Na Telemachovom routeru je pogašen wifi, spojen samo jedan klijent preko LANa i to ERL3 (edgerouterlite), DMZ podešen, ali ERL ne vidi nikakav promet s kojim bi dalje radio port forwarding. Konkretno, ja hostam dosta servisa lokalno, plex/jellyfin/password manager/nextcloud... sve. i sad sam kao osakaćen kad im ne mogu pristupiti... inače, provjerio sam ip koji mi je dodijeljen, i kao, trebalo bi sve biti ok (čitaj, da nije iza cgnata). Jel ti ili bilo tko drugi ima hostano išta iza telemachove optike a da mu radi?
Trenutno sam u fazi testiranja i ako mi ovo proradi, a1 fala-doviđenja... a ako ne, telemach fala-doviđenja i potpisat novi ugovor s a1 (nije optika, kabel je, ali bar mi radi ovo kaj mi treba)  Btw, kakav je t-com s optikom i bridge modeom i cgnatom i opcenito sa svim time?
ps. čak sam pokušao dodati i portforwarding na telemachovom routeru prema mojem... ali ni to nije pomoglo 
|
Hmm, isprobavam DMZ na Huaweiju od A1 (optika), port forward ne radi ni meni na AX20. Sad sam zbunjen... ��
Zadnje izmijenjeno od: Marko :). 05.02.2022. u 14:44.
|
|
|