Citiraj:
Autor dtrixxx
Tocno, bio sam odmah provjerio i ovaj paypal racun koji koristim cijeli zivot jest u biti glasio na drugog clana obitelji jos kada sam prvi put otvorio racun kao maloljetnik.
Na Paypalu sam podnio zahtjev za promjenu imena ali procitao sam da cekanje moze potrajati i tjednima jer su ful spori.
Tada sam predlozio ovima da naprave refund za tu uplatu, a ja cu uplatiti sa drugog Paypal racuna s tocnim imenom, nisu ni na to odgovorili.
Mismatch imena je sada zapravo najmanji problem, ja to zelim i hocu rijesiti.
Stvar je sto ne mogu cekati Paypal support potencijalno vise tjedana (a i to mi sada nebi pomoglo jer je uplata pod tim imenom vec napravljena), nego zelim uplatiti ili sa drugog Paypal racuna ili da popunim obrazac na kojem ne razumijem gdje ide cije ime.
Ali to nije moguce jer totalno ignoriraju moj svaki upit da pokusamo ovo rijesiti.
Na prvi mail su mi odgovorili za pola sata, a sada prolaze dani bez odgovora.
Nego zanimljivo je koliko sam kroz godine napravio prometa i uplata preko Paypala i to nigdje nije bio problem, toliko da ja nisam ni bio svjestan da glasi na drugo ime.
Cak ni kod samog Mailboxa a platio sam im par stotina eura u uslugama prije ovoga, ali eto sada je postalo problem i to tek kada sam ih sam upitao.
U ponedjeljak ih zovem na telefon u Njemacku.
Mislim da je ovo zadnji put da imam posla s ovom firmom.
|
Samo da javim nastavak u vezi ovoga - legende su izgubile paket
Ne znam je li muljaju ili sto se tocno dogodilo, ali prema njihovoj prici
paket je poslan bez broja za pracenje jer je navodno bilo doslo do neke greske u GLS sustavu i tu mu se gubi sav trag. Morao sam zvati u Njemacku vise puta jer odgovaraju na svaki treci mail.
Sad kad pomislim, ono sto su me zavlacili da potpisem onaj dokument, zvuci kao da su htjeli kupiti vrijeme dok pronadu paket.
Uglavnom, na kraju su rekli mi da ce mi dati refund samo da im posaljem sve racune.
Nakon sto sam sve detaljno poslozio da im je sto lakse i preglednije, naravno nema odgovara danima. Pa kad sam opet zvao rekli su da su zapoceli proces za odstetu s GLS-om i da bi moglo potrajati do 8 tjedana te da budem strpljiv

Pa sto mene kao musteriju briga za GLS, neka isplate iz svog dzepa pa nek se yebu s GLS-om da im to nadoknade, kakav cirkus...