Citiraj:
Autor FRipper
Adata sx8200 ssd? To se koliko znam ne vidi ovako izvana...
A i ako si nesto narucio i samo zbog tebe to narucuju, lako mogu reci da nece vratiti novce...pogotovo ako si u trgovini obavio sve...sve je dalje dobra volja trgovine.
A i ne kuzim zasto ne bi nadoplatio za neki koji ti odgovara, ako ti vec treba ssd? Tipa neki Samsung...
|
Nije adata. Pogle dole 😁
Imam sx8200 prva (dobra) verzija, ali u usb ladici, od prijatelja. Dzubre se pregrijava i onda samo ispadne - odspoji se.
Zato sam bjezao od njega.
Tek nakon sto sam platio disk u ducanu sam naletio na info da je wd promijenio memoriju bez da je obavijestio korisnike. Prakticki novi disk sa upola losijim performansama nakon sto se zakuca slc cache. To je automatski trebao ici novi part number, ali su supci presutili to.
Hgspot je ispao korektan. Vratili su mi pare.
Pokusali su me uvjerit da ne odustanem, ali nema sanse. Nisam mogao prozvakat to nikako.
Takodjer nisam htio nadoplatit cca 350 kn vise za samsunga 970 evo pro.
Na kraju sam od kolege Calypsa uzeo samsung PM981 za manje para nego sto taj wd kosta 🙂 i vec je u pogonu.
Citiraj:
Autor abload
Koji ssd je u pitanju?
Pošto i ja gledam uzeti ovih dana neki nvme model pa da se ne bi zeznuo...
|
Wd blue sn550.
Mada, dobro se pazi. Prakticki svi proizvodjaci osim samsunga rade ista sranja pa dobro provjeri sta mislis uzimat da se ne dovedes u ovako glupu situaciju kao ja 😉