View Single Post
Staro 03.02.2022., 12:11   #17164
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor M.Vlahovic Pregled postova
Koliko se teško sa plazme prebaciti na lcd?
Ima li uopce LCDa da je iole dostojan plazmi a opet da nije u rangu cijene oleda?
Trazim nesto 60ak "
ja sam imao isto imao tu dvojbu,11 godina na Panasonic plazmi i mislio se koliko ce biti razlika ako predjem na led tv ,oled je ipak preskup za 65 dijagonalu na koliku sam htio ici,nasao sam Hisense 165cm U7QF model za odlicnu cijenu od 4800kn na akciji,vise ga nema...zamjenio ga novi U8GQ model koji drzi cijenu jer je novi model,ovaj moj U7QF ima sve ono sto ga stavlja u visu klasu led tv-a od FALD-a, Dolby Vision™ HDR ,Dolby Atmos ,Quantum Dot Colour itd....za sad sam i vise nego zadovoljan u omjeru ulozeno dobiveno za novac,plazma mi niti malo ne fali u smislu crne i boja....e sad ,da sam kupovao neki osnovni model bez ovih specifikacija vjerujem da ne bih bio zadovoljan jer sam staroj kupio "osnovni" led i nije to to sto se slike tice u odnosu na plazmu...znaci gledaj gornji segment led tv-a...jedino tako ces biti koliko toliko zadovoljan

Zadnje izmijenjeno od: joolka. 03.02.2022. u 12:17.
joolka je offline   Reply With Quote