View Single Post
Staro 02.02.2022., 22:43   #3935
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Tomica R Pregled postova
Ja radim s maxcompactom vec sigurno 15 godina.
Inace radim sanitarne kabine, pulteve. Pregrade prostora i balkona te ventilirane fasade.
Jako cvrst i zahvalan materijal za odrzavanje.
Puno dekora makar su rokovi isporuke sve duzi za nestandarde dekore a i dimenzija ploce koju trebas ti ovisi o tome kolko ces imat otpada a kao sto znas jako je skup materijal.
Da skratim pricu ne vidim razloga zasto bi to bilo lose.

Hvala, to sam htio čuti. Znam da je skupo, ali je skroz lijepo da to sve bude jedna cjelina. Treba mi veličina table 800x2000mm, moram samo vidjeti tko mi najpovoljnije može isporučiti u ZG.

Za sad je ovo samo opcija, na kraju ako ispadne prekompliciramo stavimo staklo, suzimo ormar i ne bude kondenzacije između tuša i ormara. Svi sretni osim žene.
Arhitekt je stvarno super i ima dobre ideje, ali je također pitanje jel će stolar htjeti / znati tako nešto izvesti.

Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
A šta ako jednom odlučiš ili maknuti ili promijeniti taj ormar? Onda je malo nezgodno ako ostane takva ploča koja ti možda ne paše. Ja osobno evo sad prvi put čujem za to
Ormar se monitra tamo i ići će van kad ja drapim, ne vjerujem prije . U najgore slučaju kupi se staklena stijena i monitra tamo.

Zadnje izmijenjeno od: junkieee. 03.02.2022. u 00:00.
junkieee je offline   Reply With Quote